Accessibility icon

26. sjednica Općinskog vijeća koja će se održati putem elektroničke pošte – najava

Objavljeno: 17. travnja 2020. u kategoriji

U subotu, 18. travnja 2020. godine, održat će se po hitnom postupku 26. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane putem elektroničke pošte, s početkom u 10,00 sati.

Za sjednicu se predlaže slijedeći dnevni red:

  1. Donošenje Odluke o osnivanju, ustrojstvu i djelokrugu zajedničke Koordinacije Stožera civilne zaštite na području Grada Poreča-Parenzo i Općine Tar-Vabriga-Torre-Abrega, Općine Vrsar-Orsera, Općine Funtana-Fontane, Općine Sv.Lovreč, Općine Višnjan, Općine Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica i Općine Vižinada-Visinada.

S obzirom na aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa, a sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, 26. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane, održat će se na daljinu, odnosno izjašnjavanjem vijećnika putem elektroničke pošte, pa nije moguće prisustvovanje novinara.

Javnost sjednice osigurat će se svim ostalim propisanim i raspoloživim sredstvima, kao što je objava Poziva na sjednicu s dnevnim redom i Zapisnika sa sjednice na ovoj web stranici te usvojenih odluka sa sjednice u “Službenom glasniku Općine Funtana”, kao i drugačije po potrebi.

Arhiva novosti