Accessibility icon
Idi na gornju razinu

Uvjeti korištenja

Podaci prikazani na ovim web stranicama ponuđeni su isključivo u svrhu informiranja. Osim službenih oznaka Općine Funtana-Fontane, dokumenti i slike mogu se preuzimati bez ograničenja, uz obvezno navođenje izvora s linkom na www.funtana.hr.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, Općina Funtana-Fontane prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Općina Funtana-Fontane, također, nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.