Accessibility icon

35. sjednica Općinskog vijeća koja će se održati putem elektroničke pošte – najava

Objavljeno: 11. siječnja 2021. u kategoriji

U srijedu, 13. siječnja 2021. godine, održat će se po hitnom postupku 35. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane putem elektroničke pošte, s početkom u 10,00 sati.

Za sjednicu se predlaže slijedeći dnevni red:

  1. Donošenje Odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području Općine Funtana-Fontane u projekt „Izgradnja i opremanje pješačke staze na k.č.br. 977, K.O. Funtana“,
  2. Donošenje Plana davanja koncesija na području Općine Funtana-Fontane u 2021. godini,
  3. Donošenje Analize davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Općine Funtana-Fontane.

S obzirom na aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa, a sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, 35. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane, održat će se na daljinu, odnosno izjašnjavanjem vijećnika putem elektroničke pošte, pa nije moguće prisustvovanje novinara.

Javnost sjednice osigurat će se svim ostalim propisanim i raspoloživim sredstvima, kao što je objava Poziva na sjednicu s dnevnim redom i Zapisnika sa sjednice na ovoj web stranici te usvojenih odluka sa sjednice u “Službenom glasniku Općine Funtana”, kao i drugačije po potrebi.

Arhiva novosti