Accessibility icon

Fešta od grmali

Objavljeno: 15. rujna 2016. u kategoriji

Obavještavaju se svi zainteresirani da u subotu, dana 17. rujna 2016. godine, Turistička zajednica općine Funtana i Općina Funtana-Fontane organiziraju 4. Feštu od grmali. Na rivi u Funtani pod šatorom šest ekipa od podne će pripremati brodet od grmali, a proglašenje najboljih bit će u 16,00 sati. Program manifestacije može se preuzeti u nastavku ove vijesti. 

Porcija grmali će se prodavati po prigodnoj cijeni od 30,00 kuna.

 

Na fešti će u ponudi biti i ostala riblja jela, dok će se za slastice pobrinuti Udruga Loza koja će držati štand s kolačima. Sa svojim štandovima predstavit će se i izlagači iz Udruge Razvoj iz Pule koji se bave ručnom izradom, dekorativnim predmetima, suvenirima, ukrasima, delicijama i bio-proizvodima.

 

Zabavni program započinje u 12,00 sati nastupom Baredinesaurusa, nastavlja nastupom Alfa Time Banda, dok u 20,30 sati nastupa klapa Cambi. U popodnevnim satima  goste će zabavljati ulični zabavljači, a u 17,00 sati bit će prikazano putovanje kroz istarsku mitologiju u interaktivnom sadržaju, odnosno predstava za djecu i odrasle „Mitska bića“ u izvedbi Istra Inspirita. 

Arhiva novosti