Accessibility icon

Humanitarna akcija “Svjetla dobrote – lampioni nad gradom”

Objavljeno: 3. listopada 2016. u kategoriji

U ime Lions kluba Poreč pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju u humanitarnoj akciji pod nazivom "Svjetla dobrote - lampioni nad gradom" kojom će se prikupljati sredstva za obitelj Zović iz Funtane, i to za obnovu njihove kuće koja je izgorjela u požaru 09. ožujka ove godine. Više informacija o humanitarnoj akciji dostupno je u nastavku ove vijesti. 

Pozivamo Vas da dođete u četvrtak, 06.10.2016. godine, u 19,00 sati u Poreč na Peškeru (preko puta Parka Olge Ban) gdje će se održati prigodan program Lions kluba Poreč u suradnji s Društvom naša djece Poreč. Zajedničko puštanje lampiona počinje oko 20,00 sati.

 

Lampione možete uz donaciju nabaviti na mjestu događanja od 19,00 sati, kao i u agenciji Eurotours, Partizanska 4/1 (roza zgrada kod velikog parkinga) svakim danom od 9,00 do 14,00 sati.

 

Donacijom u vrijednosti jednog ili više lampiona po cijeni od 30,00 kn građani, poduzetnici, obrtnici i drugi sudionici doniraju 20,00 kn za humanitarne ciljeve. Donirane lampione poklonili bi djeci prvih razreda osnovnih škola i djeci u vrtićima na Poreštini te time ih učili kako je dobro činiti dobro!

 

Sredstva za obitelj Zović mogu se donirati i direktno na račun LC Poreč broj IBAN HR6323800061510001910 uz posebnu zahvalu LC Poreč. Sva prikupljena sredstva nakon odbitka troškova akcije bit će doznačena na poseban žiro račun koji je otvoren povodom ove humanitarne akcije.

 

Humanitarna akcija se u slučaju lošeg vremena odgađa za neki drugi dan o čemu će sudionici biti obaviješteni putem medija. 

Letak-humanitarna-akcija.pdf

Arhiva novosti