Accessibility icon

Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Objavljeno: 28. ožujka 2022. u kategoriji

Stožer civilne zaštite Općine Funtana-Fontane obavještava sve zainteresirane da je dana 25. ožujka 2022. godine na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju, koji je dostupan OVDJE.

Zainteresirani Ponuditelji stambene jedinice mogu predati obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe”, koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, putem elektroničke pošte na adresu funtana@funtana.hr ili neposredno u pisarnicu Općine Funtana-Fontane, gdje se može podići i obrazac u tiskanom obliku, svakim radnim danom od 8,00 do 15,00 sati.

Nakon zaprimanja ponude za smještaj, ponuditelj će biti obaviješten o vremenu nadzora, odnosno provjere da li ponuđeni smještaj zadovoljava propisane uvjete.

Uputa o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju
Obrazac – Ponuda smještaja za raseljene osobe
Obrazac – Potvrda o nadzoru stambene jedinice

Arhiva novosti