Accessibility icon

Javni poziv za subvencioniranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za ugradnju sunčane elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima

Objavljeno: 25. listopada 2023. u kategoriji

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Istarska županija objavila Javni poziv za subvencioniranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za ugradnju sunčane elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima.

Prijavitelji se mogu prijaviti za:

  • izradu glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane u kućanstvima, snage do 10 kW. Subvencioniranje će iznositi 50%, a najviše do 400,00 eura (s PDV-om).
  • izradu energetskog certifikata i izvješća o energetskom pregledu obiteljske kuće, uz uvjet da su se prijavili za subvencioniranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane u kućanstvima ili uz dokaz da glavni elektrotehnički projekt sunčane elektrane već posjeduju. Subvencioniranje će iznositi 50%, a najviše do 200,00 eura (s PDV-om).

Financijska sredstva za realizaciju Poziva u ukupnom iznosu od 40.000,00 eura osigurana su u Proračunu Istarske županije.

Rok za dostavu prijave je do 10. studenog 2023. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, ovisno o tome što prije nastupi.

Javni poziv s prilozima može se preuzeti u nastavku ove vijesti.

Javni poziv za subvencioniranje
Program subvencioniranja
Obrazac zahtjeva
Izjava podnositelja zahtjeva

 

Arhiva novosti