Accessibility icon

KREG Galatea na 30. međunarodnom Moste kupu u Ljubljani

Objavljeno: 11. prosinca 2019. u kategoriji

Ritmičarke Kluba ritmičke i estetske gimnastike Galatea iz Funtane sudjelovale su vrlo uspješno na međunarodnom 30. Novogodišnjem Moste kupu u Ljubljani. Između klubova iz čak 13 zemalja, iako malobrojna, delegacija KREG Galatea bila je vrlo uspješna. U pratnji trenerica Elene i Anje Boshyk, KREG Galatea predstavljale su Lena Pršeš u kategoriji Mini Cvetka, Viktorija Rakovac u A programu 2011. godišta, Marta Marinac u B programu 2008. godišta i pred-juniorka Pia Kovačić u B programu 2006. i 2007. godišta.

Lena Pršeš nastupala je s vježbom bez rekvizita i osvojila sjajno drugo mjesto u svojoj Mini Cvetka kategoriji 2013. godište. Viktorija Rakovac, također u vježbi bez rekvizita, osvojila je  brončanu medalju u najtežem A programu u kategoriji 2011. godišta. Na svoj rođendan, Marta Marinac je u vježbi s loptom osvojila drugo mjesto u B programu 2008. godišta. Pia Kovačić završila je ovogodišnju seriju turnira osvojivši zlatnu medalju u vježbi s obručem i čak četvrto mjesto u višeboju u konkurenciji od 17. djevojčica.

KREG Galatea priprema tradicionalni božićni nastup, koji će se održati 18. prosinca u dvorani Intersport, nakon kojega slijedi zasluženi odmor.

Fotografije nastupa ritmičarki KREG Galatea na međunarodnom 30. Novogodišnjem Moste kupu u Ljubljani možete pogledati OVDJE.

Arhiva novosti