Accessibility icon

KREG Galatea na 33. MTM u Ljubljani

Objavljeno: 13. listopada 2021. u kategoriji

Proteklog vikenda KREG Galatea uspješno je otvorio sezonu natjecanja na dvodnevnom natjecanju 33. MTM u organizaciji Kluba za ritmičku gimnastiku Narodni dom u Gimnastičkom centru u Ljubljani. Osam Galateica natjecalo se u A i B programu u jakoj konkurenciji između dvadesetak klubova iz Slovenije, Italije, San Marina, Austrije, Mađarske, Litve i Češke.

U kategoriji A natjecale su se Lena Pršeš, koja je osvojila treće mjesto u vježbi s obručem u kategoriji 2013. godišta. Viktorija Rakovac osvojila je treće mjesto u vježbi s loptom za 2011. godište, dok je Iana Benčić za 2009. osvojila treće mjesto u vježbi s loptom. Juniorka Siena Gančev plasirala se na četvrto mjesto u vježbi s loptom, dok je Pia Kovačić bila ukupno treća u kategoriji juniorki te treća u vježbama s loptom i obručem.

Stefani Fariš, bila je zlatna u kategoriji B 2012. godište, kao i Aida Karabegović u B 2011. Seniorka Ivana Kraljević natjecala se u vježbi s obručem te osvojila treće mjesto.

KREG Galatea domaćin je 30. Ekipnog, višebojskog i pojedinačnog prvenstva Hrvatske u ritmičkoj gimnastici te Završnice kupa Hrvatske u B i C programu u novootvorenom centru Saline u Vrsaru, koji će se održati od 5.-7. studenoga. Prisustvo gledatelja biti će moguće ako to budu dozvoljavali epidemiološki uvjeti.

Fotografije s natjecanja 33. MTM u Ljubljani možete pogledati OVDJE.

Arhiva novosti