Accessibility icon

KREG Galatea održao božićnu priredbu

Objavljeno: 27. prosinca 2019. u kategoriji

Klub ritmičke i estetske gimnastike Galatea održao je tradicionalnu božićnu priredbu u porečkoj dvorani Intersport. Na priredbi su nastupale velike i male ritmičarke, ali i najmlađi članovi iz Gimnastičke početnice iz Funtane.

Uz pregršt lijepih želja, trenerica Elena Bosykh osvrnula se na uspjehe članica kluba na domaćim i međunarodnim natjecanjima te osvajanja nagrada i priznanja.

Uslijedio je nastup zajedničke koreografije Polka u kojem su imale priliku pokazati naučene gimnastičke i plesne elemente rekreacijska grupa i grupa početnica. Djevojčice iz natjecateljske grupe redom su pokazale koreografije kojima se natječu u A i B programu pod vodstvom trenerica Elene i Anje Bosykh. Program nastupa zaključila je najstarija skupina plesom Galatea.

Istom prigodom predsjednica kluba uručila je zahvalnice Općini Funtana-Fontane i Općini Vrsar-Orsera za potporu klubu, trenerici Anji Bosykh za ustrajan rad, Sunčici Hasagić za promociju i marketing, Ana Roberti Karabegović za doprinos u radu i razvoju kluba te Luanni Đevenici za doprinos u radu s najmlađim članovima Gimnastičke početnice Funtana.  „Slatka zahvalnica“ pripala je Sanji Grahek Buršić za slastice u prigodi ove manifestacije.

Božićna ritmičko-estetska manifestacija ne bi bila upotpunjena bez igre štafete svih članova kluba, od onih većih do onih najmanjih sudionika. Priredba je okončana posjetom Djeda Božićnjaka koji je djeci podijelio prigodne darove. Uz božićni ugođaj proslava je protekla u veselom tonu, uz prigodnu zakusku i tortu, koji su upotpunili ovu božićnu priču.

Fotografije božićne priredbe KREG Galatea možete pogledati OVDJE.

Arhiva novosti