Accessibility icon

Manifestacija “Funtanjanski gušti”

Objavljeno: 5. svibnja 2023. u kategoriji

Osim što je poznata po neodoljivom šarmu, izvrsnoj klimi, top lokaciji i ljepoti, Funtana već dulje vrijeme gradi imidž i kao prepoznatljiva gastronomska destinacija. Stoga će mnoge koji Funtanu već tako vide, ili će je tek otkriti u ovom svjetlu, razveseliti vijest da se od 12. svibnja do 21. svibnja 2023. u Funtani održava drugo izdanje gastro manifestacije “Funtanjanski gušti”.

Tijekom trajanja ovog izvrsnog događanja, koje organizira Turistička zajednica općine Funtana, posjetitelji će moći uživati u tradicionalnim specijalitetima istarskog kraja spravljenima isključivo od svježih lokalnih namirnica, a sve to po jedinstvenoj promotivnoj cijeni. U manifestaciji će sudjelovati sedam funtanjanskih restorana i konoba – restoran Bokoon, restoran – pizzeria Delfin, restoran Histria, restoran More, konoba Bare, konoba & grill Nando te restoran Tonia, a svaki od njih će tijekom trajanja “Funtanjanskih gušta” nuditi promotivni riblji i mesni meni. Cijena svakog pojedinačnog menija, koji će uključivati predjelo, glavno jelo, desert i čašu domaćeg vina, bit će 22 eura.

Osim što će svim ljubiteljima izvrsne hrane približiti lokalnu gastro ponudu, koju odlikuju najkvalitetnije svježe namirnice, ova će manifestacija zasigurno ostvariti i svoj drugi cilj, a to je motivirati turiste na dolazak kako bi turistička sezona dulje trajala. Dakle, Funtana intenzivno živi i nudi zanimljivosti i u predsezoni, pa vas pozivamo da to iskusite, posjetite manifestaciju “Funtanjanski gušti” te istinski guštate u maštovitim jelima.

Sve podatke o restoranima i ponudi koju su pripremili za manifestaciju “Funtanjanski gušti”, kao i njihove kontakte, pronađite na plakatu i menijima koji se mogu preuzeti u nastavku ove vijesti.

Funtanjanski gušti – plakat
Funtanjanski gušti – menu restorana

Arhiva novosti