Accessibility icon

Manifestacija “Funtanjanski gušti”

Objavljeno: 18. rujna 2023. u kategoriji

Za sve ljubitelje dobre hrane, lokalnih delicija i vrhunskih kulinarskih iskustava Turistička zajednica općine Funtana s ponosom najavljuje treće izdanje gastronomske manifestacije „Funtanjanski gušti“. Nakon uspješnog proljetnog izdanja, slijedi jesensko izdanje koje će se održati od 20. do 30. rujna 2023.

Upoznajte se sa sedam funtanjanskih restorana i njihovim raznovrsnim i maštovitim menijima te uživajte u autentičnim jelima koja oživljavaju bogatu gastronomsku baštinu naše regije.

Restorani koji sudjeluju u trećem izdanju manifestacije su: Bare, Bookon, Delfin, Histria, More, Oscar i Tonia. Tijekom deset dana trajanja manifestacije, svaki od restorana i konoba nudit će jedan riblji i jedan mesni meni u tri slijeda uz čašu vina, po promotivnoj cijeni od 22 eura.

Funtana intenzivno živi i nudi zanimljivosti i u posezoni pa vas Turistička zajednica općine Funtana poziva da se pridružite ovom posebnom događanju i produljite svoj boravak u Funtani u romantičnim danima jeseni. Očekuje vas nezaboravno  gastronomsko putovanje kroz okuse i mirise Istre. Vidimo se na “Funtanjanskim guštima”!

Sve podatke o restoranima i ponudi koju su pripremili za manifestaciju “Funtanjanski gušti”, kao i njihove kontakte, pronađite na plakatu i menijima koji se mogu preuzeti u nastavku ove vijesti.

Funtanjanski gušti – plakat
Funtanjanski gušti – menu restorana

Arhiva novosti