Accessibility icon

Obavijest o izmjenama i dopunama Odluke o sufinanciranju dopunskog zdravstvenog osiguranja umirovljenika u 2018. godini

Objavljeno: 3. prosinca 2018. u kategoriji

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Općinski načelnik Općine Funtana-Fontane donio Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o sufinanciranju dopunskog zdravstvenog osiguranja umirovljenika u 2018. godini („Službeni glasnik Općine Funtana“, broj 15/18 – u daljnjem tekstu: Odluka) kojom je utvrđeno da se Odredbe Odluke koje se odnose na umirovljenike na odgovarajući način primjenjuju i u odnosu na neumirovljene osobe starije od 65 godina.

Također, Odlukom je produljen rok za podnošenje Zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje dopunskog zdravstvenog osiguranja Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane, B. Borisia 2, i to do 12. prosinca 2018. godine.

U nastavku ove vijesti objavljena je Obavijest o izmjenama i dopunama Odluke o sufinanciranju dopunskog zdravstvenog osiguranja umirovljenika u 2018. godini, kao i novi obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje dopunskog zdravstvenog osiguranja te obrazac Izjave o neostvarivanju prihoda od redovnog radnog odnosa za neumirovljene osobe.

 

Obavijest o izmjenama i dopunama Odluke o sufinanciranju DZO-a umirovljenika u 2018. g.
Novi obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na sufinanciranje DZO-a
Izjava o neostvarivanju prihoda od redovnog radnog odnosa (neumirovljene osobe)

Arhiva novosti