Accessibility icon

Obavijest o načinu prijema stranaka i trećih osoba u prostore Općine Funtana-Fontane u stanju epidemije bolesti COVID-19

Objavljeno: 15. svibnja 2020. u kategoriji

Svaki dolazak stranke i treće osobe u prostore Općine Funtana-Fontane u stanju epidemije bolesti COVID-19 mora biti unaprijed dogovoren, a ukoliko nema potrebe za dolaskom stranke u ured, savjetovanja će se provoditi putem telefona ili e-maila.

Stranka i treća osoba prima se isključivo u unaprijed dogovorenom terminu uz obavezu nošenja maske za lice.

Stranke i treće osobe moraju dezinficirati ruke prilikom ulaska/izlaska iz zgrade te pridržavati se obaveznih mjera socijalne udaljenosti od minimalno 2 metra kad god je to moguće.

Strankama i svim trećim osobama mjerit će se temperatura pri ulasku u zgradu, a ako je tjelesna temperatura viša od 37,2oC, istima se neće dopustiti ulazak u zgradu.

Ograničit će se broj stranaka koje istovremeno borave u prostoru (jedna stranka u uredu), a daljnji ulasci će biti mogući tek nakon što stranka izađe.

Osobama u samoizolaciji zabranjeno je ulaziti u prostore Općine Funtana-Fontane, a iste sve informacije mogu dobiti telefonom ili putem e-maila.

Obavijest o načinu prijema stranaka i trećih osoba – COVID-19

Arhiva novosti