Accessibility icon

Obavijest umirovljenicima općine Funtana-Fontane o podjeli božićnica

Objavljeno: 14. prosinca 2021. u kategoriji

Prigodom nadolazećih božićnih blagdana, Općina Funtana-Fontane isplatit će svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine Funtana-Fontane jednokratnu novčanu naknadu, i to u gotovini u iznosu od 200,00 kuna po svakom umirovljeniku.

Molimo sve umirovljenike da se prilikom preuzimanja jednokratne novčane naknade pridržavaju svih važećih epidemioloških mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, a posebno naglašavamo obvezno nošenje zaštitnih/medicinskih maski za lice i održavanje potrebnog fizičkog razmaka, te da prilikom dolaska ponesu vlastitu kemijsku olovku.

Novčana naknada moći će se preuzeti u ponedjeljak 20. prosinca 2021. godine, u prostorijama trgovačkog društva Puntica d.o.o. u Funtani, Grgeti 13, od 09,00 do 12,00 sati.

Umirovljenici koji ne preuzmu jednokratnu novčanu naknadu u gore zakazanom terminu, moći će istu preuzeti od 21. do 31. prosinca 2021. godine u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Funtana-Fontane, Bernarda Borisia 2, i to isključivo uz prethodnu najavu putem e-maila funtana@funtana.hr ili telefona 052/445-442.

Za ostvarivanje prava potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu, OIB te odrezak posljednje mirovine ili Rješenje o mirovini.

Obavijest o isplati jednokratne novčane naknade umirovljenicima

Arhiva novosti