Accessibility icon

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća

Objavljeno: 21. lipnja 2017. u kategoriji

U utorak, 20.06.2017. godine održana je 1. konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Funtana-Fontane. sjednica je održana u prostorijama stare škole u Funtani s početkom u 18.00 sati.

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Funtana – Fontane za predsjednika je jednoglasno izabran Marin Tonković (IDS). Sjednica je trajala nešto manje od pola sata. Konstituirajuću sjednicu otvorila je u ime Ureda državne uprave Iva Vitasović, a nakon utvrđivanja kvoruma, izbora Mandatne komisije i njena izviješća, u nastavku je predsjedavanje preuzeo Igor Žiković koji je vodio sjednicu do izbora predsjednika vijeća. U općinsko vijeće izabrano je 9 vijećnika i to: Igor Žiković, Kristina Struja, Hari Borovac (Nezavisna lista Igora Žikovića), Marin Tonković, Ivana Prekalj Martinčević (IDS), Eugen Fabris, Josip Stipić (Nezavisna lista Eugena Fabrisa), Igor Glavurdić i Korin Liović (HDZ).

Nakon izbora za predsjednika Općinskog vijeća Marin Tonković poželio je svim vijećnicima kao i načelniku Mladenu Grgeti i njegovoj zamjenici Eleni Morellato Djapjaš uspješnu suradnju u vijeću, konstruktivne kritike i prijedloge a sve na dobrobit Funtane i njezinih mještana. 

Arhiva novosti