Accessibility icon

Poziv na dostavu projektnih prijedloga LAG “Središnja Istra”

Objavljeno: 21. prosinca 2015. u kategoriji

Pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe s područja općine Funtana-Fontane da se uključe u izradu razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „Središnja Istra“. Uključiti se možete slanjem Vaših projektnih prijedloga (ideja) putem obrasca koji možete preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane ili u nastavku ove vijesti. 

Dana 22. travnja 2015. godine na skupštini LAG-a donesena je Odluka o pristupanju Općine Funtana-Fontane Lokalnoj akcijskoj grupi „Središnja Istra“, kako bi se zajedničkim aktivnostima osmislili projekti bazirani na specifičnim lokalnim potrebama te definirala strategija razvoja cjelokupnog područja.

 

Kroz međusobno povezivanje i suradnju promiče se ostvarenje zajedničkih razvojnih ciljeva te poboljšanje kvalitete života i rada za sve stanovnike područja LAG-a “Središnja Istra”. Stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe s područja općine Funtana-Fontane da se uključe u izradu razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „Središnja Istra“.

 

Uključiti se možete slanjem Vaših projektnih prijedloga (ideja) putem obrasca koji možete preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane ili u nastavku ove vijesti. Pristigli projektni prijedlozi služit će za određivanje prioriteta i definiranje zajedničkog plana razvoja područja. Sve projektne ideje koje budu u skladu s definiranim prioritetima moći će se prijavljivati na natječaje LAG-a “Središnja Istra“ koji će dodjeljivati sredstva za njihovo sufinanciranje. Raspisivanje natječaja očekuje se u drugoj polovici 2016. godine.

 

Predloženi projektni prijedlozi moraju biti vezani uz sljedeća tematska područja: ruralni turizam i aktivnosti u obnovi sela, razvoj poljoprivrednih gospodarstava, razvoj šumskih područja, upravljanje kvalitetom, standardizacija i suradnja vezana uz poslovanje poljoprivrednih gospodarstava.

 

Vlasništvo nad projektnim prijedlozima u potpunosti će se poštovati.

 

Napominjemo kako za podnošenje projektne ideje nije nužno popunjavanje svih polja obrasca.

 

Svoje projektne prijedloge možete dostaviti slanjem ispunjenog prijavnog obrasca na e-mail adresu sara.klaric@funtana.hr najkasnije do 10. siječnja 2016. godine.

 

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite na broj 052/445-443 (Sara Klarić). 

Obrazac-za-dostavu-projektnih-prijedloga.doc

Arhiva novosti