Accessibility icon

Poziv na edukaciju

Objavljeno: 26. svibnja 2014. u kategoriji

Obavještavaju se svi zainteresirani da Grad Poreč-Parenzo i gradsko trgovačko društvo ''Parentium d.o.o.'' pozivaju obrtnike, poduzetnike i druge zainteresirane osobe na edukaciju na temu ''EU programi i ostali izvori financiranja projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije'' koja će se održati u petak, 30. svibnja 2014. godine, od 10,00 do 15,30 sati u Velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo. Poziv, program i prijavni obrazac za edukaciju mogu se preuzeti u nastavku ove vijesti. 

Edukacija je namijenjena obrtnicima, poduzetnicima i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o: mogućnostima financiranja projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, godišnjem programu raspisivanja javnih poziva i natječaja u 2014. godini od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te mogućnostima u sklopu EU programa OBZOR 2020.

 

Riječ je o jednoj u nizu serije edukacija koje Grad Poreč-Parenzo organizira za gospodarstvenike tijekom godine, te prvoj u nizu planiranih tematskih edukacija koje Grad i gradska tvrtka ”Parentium d.o.o.” organiziraju na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Ova radionica ima za cilj obrtnike, poduzetnike i druge zainteresirane osobe pripremiti za bolje iskorištavanje postojećih i što bolju pripremljenost za buduće programe financiranja te ih uputiti na što učinkovitiju distribuciju informacija po pitanju energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. 

Poziv-i-program.pdf
Prijavni-obrazac.pdf

Arhiva novosti