Accessibility icon

Poziv na Energetski dan Grada Pazina

Objavljeno: 2. studenoga 2016. u kategoriji

Pozivaju se svi zainteresirani da se u subotu, 5. studenog 2016. godine, na Energetskom danu Grada Pazina informiraju o postizanju energetske učinkovitosti te o korištenju obnovljivih izvora energije. Raspored predavanja dostupan je u nastavku ove vijesti.

Grad Pazin provodi mjere Akcijskog plana energetski održivog razvitka, a jedna od njih je i organizacija Energetskog dana u sklopu kojeg će se održati izložba tvrtki čije su usluge i proizvodi u domeni građevinarstva, rasvjete, obnovljivih izvora energije, ali i savjetovanja u smislu financiranja i postizanja energetske učinkovitosti.  

 

Posjetitelji će imati priliku čuti predavače čije se teme osvrću na primjere dobre prakse, mogućnosti financiranja obnove višestambenih zgrada, obiteljskih kuća i privatnih turističkih apartmana te na energetsku učinkovitost.

 

Za najmlađe posjetitelje održat će se radionica u suradnji s Društvom “Naša djeca” i prezentacija vještina Biciklističkog kluba “TNT” Pazin, a u 12,00 sati postavit će se “Zeleno pitanje” u Dvorani Istra.

Arhiva novosti