Accessibility icon

Predstavljanje aktualnih natječaja za poljoprivrednike – Mjera 4 Programa ruralnog razvoja

Objavljeno: 25. svibnja 2017. u kategoriji

Obavještavaju se svi zainteresirani da LAG "Središnja Istra", u suradnji s Razvojnom agencijom "Srce Istre", organizira predstavljanje aktualnih natječaja iz Mjere 4 Programa ruralnog razvoja, koje će se održati u srijedu, 31.05.2017. godine s početkom u 18:30 sati u Velikoj vijećnici Grada Pazina na adresi Družbe sv. Ćirila i Metoda 10. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti. 

Novi natječaji iz Programa ruralnog razvoja odnose se na ulaganja u voćarstvu, povrtlarstvu, stočarstvu i peradarstvu. Mogućnosti ulaganja su široke, a neki od prihvatljivih troškova su kupnja mehanizacije, strojeva i opreme, podizanje trajnih nasada, staklenika i plastenika, rekonstrukcija i izgradnja objekata za držanje životinja, gradnja i opremanje skladišnih kapaciteta za stajski gnoj i digestate. Također, u najavi je natječaj za dodjelu potpora za ulaganja u preradu, marketing i razvoj poljoprivrednih proizvoda. Ovim se natječajima uvode i novine prema novom Pravilniku koje će korisnicima omogućiti lakšu prijavu i brže dobivanje sredstava, a koje će se primjenjivati i na ostale natječaje.

 

Predavanje koje će osim predstavljanja natječaja omogućiti i direktna pitanja korisnika, besplatno je za sve sudionike, a voditi će ga gđa. Svjetlana Jedriško Kasunić iz konzultantskog poduzeća “Confidia”.

 

Više informacija o natječajima dostupno je na poveznici: http://ruralnirazvoj.hr/novosti/raspisano-je-5-natjecaja-za-podmjeru-4-1/

Predstavljanje-aktualnih-natječaja-Mjera-4-Programa-ruralnog-razvoja.pdf

Arhiva novosti