Accessibility icon

Prvomajska fešta u Funtani

Objavljeno: 29. travnja 2019. u kategoriji

Udruga za djecu i mlade „Na izvorima prijateljstva“ iz Funtane, u suradnji s Općinom Funtana-Fontane i Turističkom zajednicom Općine Funtana organizira, nakon desetljeća pauze, Prvomajsku feštu na Perilima. Fešta bogata sadržajima s brojnim sudionicima svih uzrasta počinje u 11 sati.

Prvi nastupaju najmlađi u dječjim igrama, od štafete, utrke s jajima na žlici, do trčanja u vreći i potezanja konopa, pa biciklijada i potraga za blagom.

Istovremeno s dječjim igrama počinje boćarski turnir, a potom slijede malonogometni i odbojkaški turnir.

Stolnotenisačica Dora Popec, prošlogodišnja viceprvakinja Hrvatske, prezentirat će stolni tenis.

Za sve sudionike natjecanja organizator, Udruga za djecu i mlade, osigurao je majice i vodu, a osvajačima prva tri mjesta pehare. Natjecatelji će biti posluženi marendom.

U 16.30 sati za sve prisutne na funtanjanskoj proslavi Prvoga maja osiguran je besplatni obrok graha.

Feštu će svojim nastupom uveličati članice Kluba ritmičko estetske gimnastike Galatea iz Funtane i članice Udruge za zdrav život Loze iz Funtane.

Sponzori fešte Prvi maj u Funtani 2019. su Općina Funtana-Fontane i Turistička zajednica Općine Funtana, a u organizaciji su se uključili sportski klubovi: Nogometni klub Funtana, Odbojkaški klub Funtana-Vrsar, Boćarski klub Funtana,  Sportsko-ribolovno društvo Grma i KREG Galatea.

Program fešte dostupan je u nastavku ove vijesti.

Arhiva novosti