Accessibility icon

Subotnji derbi Funtana-Jadran u humanitarnom tonu

Objavljeno: 5. svibnja 2016. u kategoriji

U subotu se u Funtani igra nogometni derbi Poreštine, u okviru 26. kola Međužupanijske nogometne lige Nogometnog središta Rijeka. Sastaju se domaćin Funtana i Jadran iz Poreča, a utakmica počinje u 17 sati, na igralištu NK Funtane. Ulaznice će se prodavati po uobičajenoj cijeni od 20 kuna, a ovom će prilikom sav prihod biti namijenjen humanitarnoj akciji „Pomoć obitelji Zović“. Više informacija dostupno je u nastavku ove vijesti.

Cilj humanitarne akcije „Pomoć obitelji Zović“ je skupiti što je moguće više sredstava za obnovu njihove obiteljske kuće koja je gotovo u potpunosti uništena u razornom požaru. Skupljaju se novčana sredstva, za što je otvoren poseban žiro račun, ali pomoći se može i kroz donaciju potrebnog materijala ili radne snage za obnovu kuće. Broj računa za uplatu je HR03 2380 0061 5100 0202 0, otvoren kod Istarske kreditne banke Umag, a za sva pitanja i ponudu druge vrste pomoći, moguće se obratiti u općinsku upravu Općine Funtana-Fontane (telefon 052/445-442, e-mail funtana@funtana.hr).

 

Kako ističu predsjednici „Funtane“ i „Jadrana“, Đankarlo Milokanović i Roni Žužić, očekuje se prava nogometna fešta u susjedskom srazu četvrte i prve ekipe na prvenstvenoj ljestvici, vremenska prognoza je odlična, a prilika je i da se skupe lijepa sredstva za pomoć unesrećene obitelji Zović, tako da se pozivaju svi nogometni ljubitelji s Poreštine da u subotu dođu na funtanjansko „Kampo“.

Arhiva novosti