Accessibility icon

Uskršnji program u Funtani

Objavljeno: 27. ožujka 2024. u kategoriji

Prigodom nadolazećih uskršnjih blagdana, Udruga za djecu i mlade „Na izvorima prijateljstva“ Funtana pripremila je zabavni program u kojem će djeca zasigurno uživati.

U nastavku ove vijesti u cijelosti prenosimo priopćenje za medije Udruge za djecu i mlade „Na izvorima prijateljstva“ Funtana:

“Uskršnji praznici nikada nisu bili čarobniji! Inspiriran nezaboravnom pričom “Alisa u Zemlji Čudesa”, program “Ludi Šeširdžija u Uskršnjoj Pustolovini” obećava iskustvo koje kombinira duh Uskrsa s fantastičnim pustolovinama iz omiljene dječje knjige. Djeca će imati priliku sudjelovati u potrazi za jajima susrećući putem likove poput znatiželjnog Zeca, karizmatičnog Ludeg Šeširdžije, i naravno, autoritativne Kraljice Srca. Djeca i sama sudjeluju u programu, i to kroz Uskršnji sajam i izložbu slika malih Funtanjana. Podržite naše mališane i njihovu kreativnu sekciju na njihovom štandu na Perilima od 14:30 sati.

Program:
• 14:30 h Uskršnji sajam i izložba slika malih Funtanjana (Od 14:30 h) i prezentacija tradicionalnog Uskrsnjeg stola.
• 15:00 h -17:00 h:
• Igra potrage naziva: “Dolje Kroz Zečju Rupu” – Neka vaši mališani započnu svoju avanturu otkrivanjem skrivenih uskršnjih jaja u tajanstvenom svijetu Perila, vrta Kraljice Srca.
• Utrka Zeca Preko Zemlje Čudesa: Timski duh dolazi do izražaja u ovoj dinamičnoj aktivnosti. Posjetitelji će dobiti priliku okušati se u raznim igrama sa temom Uskrsa.
• Čajanka sa Ludim Šeširdžijom: program završava uz pjesmu i smijeh uz neodoljive domaćine – Ludeg Šeširdžiju i njegove veselo zamršene prijatelje.

Ne propustite ovu uskršnju avanturu i zakoračite sa nama kroz zečju rupu u Zemlju Čudesa. Pridružite nam se i dozvolite da vaši mališani iskuse čaroliju Uskrsa na način koji nadilazi obično, uranjajući ih u svijet gdje je sve moguće, a mašta je jedini zakon.

Funtana, sportsko igralište Perila, subota, 30.03.2024. od 14:30- 17:00 sati.”

Uskršnji program u Funtani – Ludi Šeširdžija u Uskršnjoj Pustolovini

Arhiva novosti