Accessibility icon

Uspješan nastup i brojne medalje za KREG Galatea

Objavljeno: 12. studenoga 2019. u kategoriji

Proteklog vikenda održan je 21. Challenge turnir u ritmičkoj gimnastici u Ljubljani pod organizacijom KRG Šiška.

Natjecateljice dvadeset klubova iz deset država imale su priliku nastupiti u prekrasnoj dvorani Gimnastičkog saveza Slovenije. Na takmičenju su sudjelovale i članice Kluba ritmičke i estetske gimnastike Galatea pod vodstvom trenerice Elene Boshyk.

U složenijem A programu nastupile su Pia Kovačić (2007.), koja je s najtežim rekvizitom – trakom, osvojila visoko 4. mjesto, Iana Benčić (2009.), koja je u vježbi s obručem osvojila 3. mjesto, i najmlađa predstavnica Viktorija Rakovac (2011.), koja je u vježbi s obručem osvojila 3. mjesto.

U nedjelju, u B programu, boje KREG Galatea branile su sestre Čehić. Tereza Čehić (2008.) je u vježbi s obručem osvojila zlatnu medalju, a Sofija Čehić (2006.) u vježbi s loptom visoko drugo mjesto.

Ovaj nastup je pokazao vidan napredak KREG Galatea uz uspješan rad trenerica Elene i Anne Bosykh, a za pohvaliti je i podrška roditelja svih članica kluba. Klub nastavlja dalje s pripremama za važan međunarodni turnir u Budimpešti, koji se odvija krajem studenog. U pripremi je i tradicionalna božićna priredba, zakazana za 18. prosinca u dvorani Intersport Centar s početkom u 18,00 sati. Djevojčice jedva čekaju pokazati domaćoj publici svoj rad i napredak pa su stoga svi dobrodošli.

Arhiva novosti