Accessibility icon

Virtualna škola društvenih inovacija – Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

Objavljeno: 24. rujna 2020. u kategoriji

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane na “Virtualnu školu društvenih inovacija” koja se po prvi put održava ove godine, i to u Puli od 05. do 16. listopada 2020. godine.

Prijave su otvorene za sve zainteresirane sudionike, a potrebno je sastaviti tim od 3 osobe. Timovi će vođeni mentorima – stručnjacima u području društvenog poduzetništva, marketinga i brendiranja, povijesti i storytelling-a morati razraditi poslovni model novog društvenog poduzeća. Svi polaznici dobiti će potvrdu o sudjelovanju s navedenim vještinama i znanjima koja su stekli. Najbolji prijedlog bit će realiziran, a članovi pobjedničkog tima imat će priliku sudjelovati u samoj realizaciji uz naknadu (putem ugovora o djelu ili studentskog ugovora).

Virtualna škola društvenih inovacija održati će se online putem uvodnih video predavanja i konzultacija sa stručnjacima u gore navedenim područjima, osim završne prezentacije poslovnih planova koju će ocjenjivati stručna komisija.

Tema virtualne škole društvenih inovacija je “Lokalna filantropija – mogućnost za inovativnost i zapošljavanje”.

Budite dio ove priče i prijavite se do 30.09.2020. godine putem sljedećeg linka. Osobe koje nemaju tim popunjavaju prijavnicu samo za sebe, dok već sastavljeni timovi popunjavaju prijavnicu za sve članove.

Više informacija o virtualnoj školi dostupno je u Pozivu objavljenom u nastavku ove vijesti.

Poziv – Virtualna škola društvenih inovacija

Arhiva novosti