Accessibility icon

Odluka o otkazivanju svih okupljanja na području Općine Funtana-Fontane i zatvaranju općinskih prostora za javnost radi smanjenja rizika daljnjeg širenja zaraze koronavirusom COVID-19

Objavljeno: 12. ožujka 2020. u kategoriji

Općinski načelnik Općine Funtana-Fontane, dana 12. ožujka 2020. godine, donio je Odluku o otkazivanju svih okupljanja na području Općine Funtana-Fontane i zatvaranju općinskih prostora za javnost radi smanjenja rizika daljnjeg širenja zaraze koronavirusom COVID-19.

Odgađaju se do daljnjega sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru.

Nalaže se zatvaranje prostora koji se koriste za manifestacije, predavanja i ostale oblike okupljanja.

Udrugama civilnog društva nalaže se zatvaranje prostora kojeg koriste, kao i prostora koje te udruge koriste za manifestacije.

Preventivno se zatvaraju svi sportski objekti i igrališta te se nalaže Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Funtana-Fontane da o tome obavijesti sve sportske udruge i klubove u Općini Funtana-Fontane.

Nalaže se Turističkoj zajednici općine Funtana da putem sustava e-visitor evidentira sve pristigle turiste iz Republike Italije te da informacije o istima dostavi nadležnoj sanitarnoj inspekciji radi daljnjih postupanja.

U prostorima općinske uprave ograničava se rad sa strankama, koje se pozivaju da do daljnjega svu komunikaciju vrše elektroničkim putem, poštom ili telefonom, osim u slučaju hitnoće uz prethodnu najavu.

Nalaže se žurna i neodgodiva provedba ove Odluke.

Predmetna Odluka stupa na snagu danom donošenja i vrijedi do opoziva, a može se preuzeti u nastavku ove vijesti.

Odluka o otkazivanju svih okupljanja i zatvaranju općinskih prostora za javnost

Arhiva novosti