Accessibility icon
Idi na gornju razinu

Riječ Općinskog načelnika

Dragi mještani Funtane, poštovani posjetitelji, dobro došli na službene web stranice Općine Funtana-Fontane. Želja nam je da se putem web stranica približimo Vama, mještanima Funtane, na način da Vam budu dostupne sve važne odluke i informacije kojima raspolaže Općina Funtana-Fontane.

Na stranicama možete pronaći „Službeni glasnik Općine Funtana“ u kojem se objavljuju sve općinske odluke, zaključci i drugi važniji općinski akti. Nadalje, tu možete pronaći podatke o sastavu Općinskog vijeća. Redovito će se objavljivati informacije o održanim sjednicama Općinskog vijeća, kao i ostalih radnih tijela. Na stranicama se nalazi Prostorni plan uređenja Općine Funtana kao i ostali planovi. Osim toga, možete pronaći osnovne podatke o Funtani kroz povijest pa do danas.

Sportski klubovi i udruge koje djeluju na području općine također su objavljeni s osnovnim podacima o djelatnostima i osobama koje ih predstavljaju. Na stranicama Vam je dostupan i popis svih obrtnika i tvrtki koji imaju sjedište na području općine.

Ovim putem Vas želimo pozvati da nas pratite, obraćate nam se svojim prijedlozima, i zašto ne, kritikama, jer svaka će Vaša sugestija pomoći da stranice poboljšamo, kvalitetnije uredimo i učinimo ih Vama što dostupnijim. Sve Vaše sugestije, prijedloge, kritike, pohvale i slično možete nam slati putem e-maila (funtana@funtana.hr) ili putem pošte na adresu Općine Funtana-Fontane, Bernarda Borisija 2, 52452 Funtana.

Lijep pozdrav!

 

Mladen Grgeta